Cercetarea Aboca pentru tusea seacă, productivă, acută și persistentă

Când apare tusea, fie ea seacă, productivă, acută sau persistentă, cu toții ne dorim doar să găsim un remediu care să ne ajute să scăpăm de ea cât mai repede. Atât pentru adulți, cât și pentru copii, tusea este un simptom supărător. Cu toate acestea, trebuie să ne reamintim că este și un mecanism de apărare primar al organismului nostru, care ajută la protejarea căilor respiratorii și la funcționarea fiziologică a aparatului respirator. Din acest motiv, este important să calmăm tusea fără să pierdem funcția sa de protecție.

 

La laboratoarele de cercetare Aboca, studiem dintotdeauna substanțele vegetale în toată complexitatea lor, precum și interacțiunea lor cu organismul nostru. În acest fel, am dezvoltat formule pe bază de complecși de plante și miere care desfășoară o acțiune fiziologică protectoare, calmantă și antiinflamatoare asupra căilor respiratorii superioare, modulând tusea. Astfel am creat Grintuss, o gamă de produse cu efect puternic asupra tusei, dar delicate cu organismul.

La investigación de Aboca

Pentru sănătatea de azi și de mâine

De peste 40 de ani, noi, cei de la Aboca, căutăm răspunsuri pentru sănătatea oamenilor, respectând, în același timp, corpul și mediul înconjurător. Recunoaștem potențialul terapeutic al substanțelor naturale complexe și le proiectăm din sfera tradiției în aceea a inovației, potrivit criteriilor impuse de Evidence Based Medicine și de Systems Medicine. Obținem produsele noastre printr-un sistem verticalizat, de la cultivarea ecologică, la cercetarea științifică și producție, excluzând utilizarea substanțelor de sinteză chimică și a substanțelor non-biodegradabile pe tot parcursul procesului.

Suntem o societate Benefit Corporation, certificată B Corp, iar prin activitatea noastră ne angajăm în mod formal să aducem un beneficiu comunității și mediului înconjurător.

Caută