Tusea este un mecanism natural

Grintuss Pediatric Sirop

Grintuss Pediatric este un sirop 100% natural, biodegradabil și cu ingrediente din Agricultură Ecologică, care conține Poliresin® – un complex de plante – și Miere. Nu conține substanțe de sinteză, semisinteză sau modificate genetic, iar procesele de fabricație prin care este obținut nu utilizează solvenți sau alte substanțe de sinteză chimică.

Flacon de 180 g (aproximativ 132 ml) cu linguriță

DISPOZITIV MEDICAL CE 0 373

Citiți cu atenție avertizările și instrucțiunile de utilizare.

Indicații

Grintuss Pediatric sirop este indicat pentru tratamentul tusei, atât seci, cât și productive, la copii începând de la vârsta de 1 an. Este indicat atât în cazul tusei în fază acută, cât și în cazul tusei persistente.

Mod de utilizare

Se recomandă administrarea unei lingurițe pline de produs pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani și a două lingurițe pline începând cu vârsta de 6 ani, de două până la patru ori pe zi, ultima doză fiind luată înainte de culcare. Agitați înainte de utilizare. După utilizare, închideți bine flaconul și spălați atent lingurița.

Compoziţie

O linguriță plină de produs (5 ml) conține: complexul de plante Poliresin® 31 mg pe bază de Polizaharide, Rășini și Flavonoide (fracțiune de extract LPME din Pătlagină*, Grindelia* și Helichrysum*); Miere* 1,7 g; Zahăr din trestie-de-zahăr*; Apă; Uleiuri esențiale de Lămâie, Portocal dulce și Mirt; Aromă naturală de Lămâie; Gumă arabică și xanthan. *Ingredient din Agricultură Ecologică Nu conține conservanți și nici îndulcitori artificiali. Fracțiunea de extract conținută în produs este obținută printr-un proces tehnologic denumit LPME (Liquid-Phase Microextraction), dezvoltat de Cercetarea Aboca.

Produsele

PENTRU ADULȚI
ȘI ADOLESCENȚI PESTE 12 ANI

GRINTUSS ADULT SIROP

PENTRU COPII
DE LA VÂRSTA DE 1 AN

GRINTUSS PEDIATRIC SIROP

PENTRU ADULȚI ȘI ADOLESCENȚI PESTE 12 ANI

GRINTUSS ADULT SIROP

PENTRU COPII DE LA VÂRSTA DE 1 AN

GRINTUSS PEDIATRIC SIROP
Citiți cu atenție avertizările și instrucțiunile de utilizare
Caută