Grintuss Adult sirop

Grintuss Adult este un sirop 100% natural, biodegradabil și cu ingrediente din Agricultură Ecologică, care conține Poliresin® – un complex de plante – și Miere. Nu conține substanțe de sinteză, semisinteză sau modificate genetic, iar procesele de fabricație prin care este obținut nu utilizează solvenți sau alte substanțe de sinteză chimică.

Flacon de 180 g (aproximativ 132 ml) cu linguriță

DISPOZITIV MEDICAL CE 0 373

Citiți cu atenție avertizările și instrucțiunile de utilizare

Indicații

Grintuss Adult sirop este indicat pentru tratamentul tusei, atât seci, cât și productive, la adulți și adolescenți începând de la vârsta de 12 ani. Este indicat atât în cazul tusei în fază acută, cât și în cazul tusei persistente.

Mod de utilizare

Se recomandă câte două lingurițe pline de produs de două până la patru ori pe zi, ultima doză fiind luată înainte de culcare. Agitați înainte de utilizare. După utilizare, închideți bine flaconul și spălați atent lingurița.

Compoziţie

O linguriță plină de produs (5 ml) conține: complexul de plante Poliresin® 80 mg, pe bază de Polizaharide, Rășini și Flavonoide (fracțiune de extract LPME din Pătlagină*, Grindelia* și Helichrysum*); Miere* 1,7 g; Zahăr din trestie-de-zahăr*; Apă; Uleiuri esențiale de Eucalipt, Anason stelat și Lămâie; Aromă naturală de Lămâie; Gumă arabică și xanthan.

*Ingredient din Agricultură Ecologică

Nu conține conservanți și nici îndulcitori artificiali.

Fracțiunea de extract conținută în produs este obținută printr-un proces tehnologic denumit LPME (Liquid-Phase Microextraction), dezvoltat de Cercetarea Aboca.

Produsele

PENTRU ADULȚI
ȘI ADOLESCENȚI PESTE 12 ANI

GRINTUSS ADULT SIROP

PENTRU COPII
DE LA VÂRSTA DE 1 AN

GRINTUSS PEDIATRIC SIROP

PENTRU ADULȚI ȘI ADOLESCENȚI PESTE 12 ANI

GRINTUSS ADULT SIROP

PENTRU COPII DE LA VÂRSTA DE 1 AN

GRINTUSS PEDIATRIC SIROP
Citiți cu atenție avertizările și instrucțiunile de utilizare
Caută